Weekblad Gilze en Rijen, 3 juli 2024;

Aanstaande zaterdag, vanaf 10.00 uur, staat Groen Gilze Rijen in het winkelcentrum de Laverije om alle inwoners van Gilze en Rijen een fijne zomervakantie toe te wensen.

Het is inmiddels een mooie traditie geworden voor onze lokale politieke partij om aan het begin van de vakantieperiode de inwoners persoonlijk te ontmoeten en een positieve boodschap mee te geven.

Groen Gilze Rijen zet zich in voor een gezonde en actieve leefstijl voor alle inwoners. Om dit te benadrukken, zullen we zaterdag iets speciaals uitdelen dat perfect aansluit bij onze visie op gezondheid en beweging. Dit cadeau is niet alleen leuk voor jong en oud, maar stimuleert ook buitenspelen en actief bezig zijn.

In gesprek

Naast het uitdelen van dit verrassende zomeritem, staan we uiteraard ook klaar om met u in gesprek te gaan over uw ideeën, wensen en vragen. Wij horen graag wat er leeft onder de inwoners en hoe we samen kunnen werken aan een nog mooier en gezonder Gilze en Rijen.

Kom dus zeker langs en neem een moment om kennis te maken met de mensen achter Groen Gilze Rijen. Samen kunnen we een positieve impact maken en zorgen voor een fijne, actieve zomer voor iedereen. Wij kijken ernaar uit u te zien in winkelcentrum de Laverije. Tot zaterdag!

info@groengilzerijen.nl

Hits: 109