Groen Gilze Rijen op Nationale Complimentendag:

Weekblad Gilze ne Rijen, 6 maart 2024;

Op Nationale Complimentendag heeft Groen Gilze en Rijen (GGR) een welverdiend compliment uitgereikt aan de vrijwilligers van de Weggeefhoek.

Raadslid Daniel van Dongen bezocht de Weggeefhoek om de vrijwilligers te prijzen voor hun bijdrage. Het team van de Weggeefhoek, onder leiding van Annemarie Mols, staat klaar om mensen te helpen die het minder hebben door spullen gratis weg te geven. Een project dat onze steun verdient nu en in de toekomst. We zijn blij dat ze een mooie eigen plek hebben.

Veel meer helden

Naast de vrijwilligers van de Weggeefhoek zijn er nog veel meer helden die zich dag in dag uit inzetten voor onze dorpen. GGR roept dan ook op om andere lokale helden te nomineren die onze steun verdienen. Mail uw tips naar: info@groengilzerijen.nl.

Laten we samen onze waardering tonen voor de mensen die onze gemeenschap een stukje mooier maken, niet alleen op Nationale Complimentendag, maar elke dag van het jaar.

Hits: 567