Weekblad Gilze en Rijen, 13 december 2023;

Aanstaande zaterdag staan we van 10.00 tot 14.00 uur in de Laverije met een kleine attentie. Zijn er (politieke) onderwerpen waarover u met ons wilt komen praten of gewoon even een praatje maken? Kom dan gezellig langs en ontvang een kleine attentie.

We kunnen ons voorstellen dat u vragen en ideeën hebt over het nieuwe Wilhelminaplein of de ontwikkelingen rondom het spoor. En er speelt momenteel nog veel meer in onze gemeente. Wist u bijvoorbeeld al dat de nieuwe sporthal Sporterijen (locatie Tropical-Margriethal) binnenkort in gebruik wordt genomen en komende maand officieel wordt geopend? En dat er een wooncomplex, De Heikant Staete genoemd, van 19 appartementen naast komt te staan en waar volgend jaar aan wordt gebouwd?

Er is genoeg om over te praten… dus graag tot ziens op zaterdag 16 december. We staan in de buurt van de roltrappen van de Laverije. Dan nog een oproep! Dit weekend houdt Caritas Parochie Heilige Geest samen met Weggeefhoek Gilze Rijen, de jaarlijkse actie Kerstkado. Met deze actie verrassen zij de leden van Weggeefhoek Gilze Rijen met een pakket persoonlijke verzorgingsartikelen. Artikelen waarvoor ze zelf amper geld over hebben naast de dagelijkse boodschappen.

Zowel vrijdag als zaterdag vindt u de vrijwilligers in de hal van de Laverije en voor de Etos en het Kruidvat. Daar staan ze met een herkenbaar wagentje en wij hopen dat u ze kunt voorzien van extra verzorgingsartikelen, zoals shampoo of zeep met een lekker geurtje. Zo maken ze van de opbrengst een mooi kerstcadeau voor de leden van de Weggeefhoek! Mochten wij elkaar niet treffen, dan wensen wij u alvast fijne feestdagen en een gezond 2024!

Bestuur en fractie Groen Gilze en Rijen (info@groengilzerijen.nl)

Hits: 727