Weekblad Gilze en Rijen, 12 oktober 2022;

Aan de vooravond van de commissie Samenleving twee weken geleden spraken wij met veel vrijwilligers van VIP voor Elkaar. De woorden van al deze vrijwilligers waren lovend. Een Automaatje vertelde zelfs: “Vanwege VIP wil ik in Rijen blijven wonen”.

 Dat zijn fantastische uitspraken. Wij zijn net als al deze vrijwilligers trots op VIP! Met haar grote netwerk aan vrijwilligers en alle mensen die zij helpt, is VIP het cement van onze lokale samenleving. Het is geweldig om te zien hoe VIP zich heeft doorontwikkeld tot een organisatie die onlangs de Nationale Vrijwilligersprijs ontving. Wij willen dat het succes van VIP kan uitbreiden en niet in het gedrang komt. Dat hebben wij ook tijdens de commissie Samenleving uitgesproken. Want iets wat zo mooi en waardevol is voor en door onze inwoners, dat moet gekoesterd worden.

Hits: 40