Weekblad Gilze en Rijen, 9 maart 2022

Een sterke gemeente is een ondernemende gemeente en een gezonde gemeente. Daarom onze oproep: Koop lokaal, Stem lokaal, Stem Groen Gilze en Rijen.

Groen Gilze en Rijen is een echte lokale partij. Niet links, niet rechts, maar GROEN! De afgelopen weken spraken wij met inwoners over hun wensen en ideeën en beantwoorde diverse vragen over onze plannen. Er was één hoofdvraag: hoe denken jullie over ‘de tunnel’? Inmiddels moet toch wel duidelijk zijn dat Groen Gilze en Rijen voorstander is van een modern en veilig stationsgebied en daar past alleen een voet- en fietserstunnel bij.

Maar we willen nog zo veel meer dan alleen een veilige tunnel en modern stationsgebied: • We gaan voor veilige wegen en straten (vooral rondom scholen); • We willen parkachtige vergroening in binnen- en buitengebied; • We investeren in sport, kunst en cultuur; • Iedereen krijgt de zorg die nodig is; • We ondersteunen lokaal ondernemerschap; • Er komt een transparant en eerlijk bestuur.

Komende week mag u gaan stemmen. Wat u voorkeur ook is, maak gebruik van uw stemrecht! En natuurlijk hopen wij dat u op ons gaat stemmen. Bent u nog een zwevende kiezer? Twijfelt u tussen partijen? Doe dan de onafhankelijke kieswijzer op Mijnstem.nl (Een samenwerking tussen Citisens en DPG Media; o.a. BndeStem).

Heeft u nog vragen aan ons? Mail ons via GroenGilzeRijen.nl

Hits: 148