Weekblad Gilze en Rijen, 13 oktober 2021

Eindelijk, aankomende dinsdag is er weer de jaarmarkt van Rijen. Vorig jaar kon het helaas niet doorgaan. Dit jaar gelukkig wel. Laten we hopen op goed weer en een gezellige sfeer.
Groen Gilze en Rijen staat op de Rijense jaarmarkt met een stand in de Pastoor Oomenstraat. Een bezoek aan ons is zeker de moeite waard.
Waarom? Omdat Groen Gilze en Rijen een andere soort politieke partij is.
U herkent vast wel dat gevoel dat het niet goed gaat in de politiek. Wat ons opvalt is dat veel inwoners zich niet meer serieus genomen voelen door de gemeente. Wij horen en zien het overal: ‘Er wordt niet naar ons geluisterd en ze gaan toch hun eigen gang’. Daar willen wij wat aan doen. Want de politiek is er voor de mensen en niet andersom.

Wij zijn niet links en niet rechts, maar Groen!
Een van de misvattingen die we vaker horen: ‘Oh, dus jullie zijn dus een soort van Groen-links?’ Dat zijn wij niet en overigens ook geen PVV.
Wij staan in tegenstelling tot andere partijen niet graag op de voorgrond, maar proberen met onze visie een gezonde en veilige gemeente te krijgen met een sterke (verduurzaamde) economie. Ons motto is: we doen het voor onze kinderen en kleinkinderen.
Wij hopen u dinsdag te ontmoeten op de Rijense jaarmarkt en anders kunt u altijd contact met ons opnemen via onze website: groengilzrijen.nl

Hits: 28